Topení, voda, plyn, kanalizace | Praha a blízké okolí

Instalace, servis a opravy klimatizací

Nabízíme kompletní služby v oblasti klimatizací, od profesionální instalace až po pravidelnou údržbu a rychlé opravy, abyste se mohli spolehnout na bezchybný provoz vaší klimatizace, kdykoliv potřebujete. Naši zkušení technici zajistí, že vám vaše klimatizace poskytne maximální teplotní komfort.

Vždy se nám dovoláte

ochotně vám pomůžeme

jsme dobře vybavení

Proč svěřit klimatizaci právě nám?

Klimatizace se postupně stala nezbytnou součástí moderních domácností i komerčních prostor. Zajišťuje totiž nejen příjemné klima během horkých letních měsíců, ale také stabilní teplotu a kvalitu vzduchu po celý rok.

Aby vaše klimatizační jednotka fungovala efektivně a spolehlivě, je nezbytné se o ni správně starat. V Technickém nonstopu vám nabízíme komplexní služby, které zajistí bezproblémový provoz vaší klimatizace.

Proč právě Technický nonstop?

  • Široká nabídka komplexních služeb,
  • týmy zkušených proškolených techniků,
  • havárie řešíme nonstop,
  • na náš dispečink se skutečně dovoláte 24/7!

Instalace klimatizací

Zkušení technici se postarají o profesionální instalaci vaší klimatizace, instalace je totiž klíčovým prvkem pro zajištění optimálního výkonu a dlouhé životnosti systému.

Pomůžeme vám vybrat ideální klimatizační systém, který bude odpovídat velikosti vašeho prostoru. Zajistíme, aby vámi zvolená jednotka splňovala všechny požadavky a poskytovala optimální výkon.

Náš tým provede odbornou instalaci, která zahrnuje správné umístění vnitřní i venkovní jednotky, bezpečné propojení s elektrickým rozvodem a zajištění bezproblémového provozu celé soustavy.

Po instalaci zajistíme kompletní uvedení systému do provozu, včetně kontroly všech funkcí a nastavení, abychom se ujistili, že klimatizace pracuje správně a efektivně.

Pravidelná údržba a servis klimatizací

Pravidelná údržba klimatizačního systému je zásadní pro zachování vysoké účinnosti a zajištění dlouhé životnosti. Zanesené filtry, kondenzátory a další komponenty často vedou ke snížení výkonu, vyšší spotřebě energie a zkrácení životnosti jednotky. Technický Nonstop nabízí komplexní služby v oblasti údržby a servisu klimatizací, které zajistí, že váš systém bude vždy v perfektním stavu.

Postaráme se o čištění a výměnu filtrů, jelikož zanesené filtry mohou způsobit zhoršení kvality vzduchu a snížit účinnost klimatizace. Pravidelně kontrolujeme a čistíme filtry, nebo je v případě potřeby vyměníme za nové.

Zajišťujeme i kontrolu chladiva. Únik chladiva snižuje výkon klimatizace a zvyšuje její provozní náklady. Provádíme kontrolu úrovně chladiva a jeho případné doplnění, abychom zajistili optimální výkon.

Naši zkušení technici se postarají i o revizi elektrických komponent, aby předešli riziku zkratů nebo jiných elektrických závad, které často vedou k poruše zařízení.

Prevence a detekce závad je také důležitá. Pravidelná údržba umožňuje včas odhalit potenciální problémy a předejít tak drahým opravám či nečekaným výpadkům klimatizace.

Profesionální opravy klimatizací

I přes pravidelnou údržbu se čas od času u klimatizace projeví některá ze závad, která vyžaduje odbornou opravu. Ať už se jedná o menší závadu nebo závažnější problém, naši vyškolení technici jsou připraveni rychle a efektivně zasáhnout.

Při jakékoliv poruše provedeme důkladnou diagnostiku problému, abychom přesně identifikovali jeho příčinu. Naši technici mají zkušenosti s různými typy klimatizačních jednotek a jsou vybaveni moderními nástroji pro rychlé odhalení závad.

Po stanovení příčiny potíží obratem provedeme všechny potřebné opravy, a to s maximální pečlivostí. Vždy se snažíme minimalizovat časovou náročnost opravy, aby váš systém byl co nejdříve opět plně funkční.

Spolupracujeme také s předními dodavateli náhradních dílů, což nám umožňuje zajistit rychlou dostupnost kvalitních komponentů pro vaši klimatizaci. Pokud je třeba vyměnit poškozené součástky, máme vždy po ruce to, co je potřeba.

Po opravě poskytujeme zákazníkům praktická doporučení, jak předcházet dalším problémům, a nabízíme pravidelný servis, aby byla klimatizace v optimální kondici.

Technický nonstop s.r.o.

Jsme havarijní firma z Prahy specializující se na instalatérské služby s plnohodnotně vybavenými pojízdnými dílnami a jsme jediní, kteří pracují opravdu nonstop. U nás se nikdy nemusíte bát toho, že se na na dispečink nedovoláte. Nabízíme detekci úniku vody, noční výjezdy k haváriím, opravy ucpaných kanalizací, prasklých potrubí a poradíme si i s problémy, které se zdají být neřešitelné. Naše služby zahrnují také kompletní řešení pro havarijní opravy topení včetně identifikace problému, opravy kotlů, výměny radiátorů, čištění kouřovodů, opravy podlahového topení atd. Poradíme si i s poruchami a servisem čerpadel, bojlerů či podlahového topení. Všechny práce provádíme s ohledem na maximální bezpečnost a spolehlivost.

Jsme k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, abychom vám mohli poskytnout rychlou a efektivní pomoc při haváriích vody i topení nebo poskytnout poradenství. Jsme flexibilní a přizpůsobujeme se vašim potřebám, proto nás neváhejte kontaktovat, pokud máte nějaké dotazy nebo potřebujete naše služby. Věříme v kvalitu a spokojenost našich zákazníků.

💬 Co na naši práci říkají zákazníci?

Napište, pomůžeme Vám

Kontaktní formulář